FORTEC-specialist Peter Gerrits ziet als zzp’er een mooie uitdaging in complex project NoorderSpoort

Peter Gerrits is werkzaam als hoofduitvoerder op het project NoorderSpoort in Zwolle. Projectmanager Teun Kaanders en recruiter Renée Weber zijn op projectbezoek geweest bij Peter. Een mooie manier voor Teun en Renée om met eigen ogen te zien hoe zo’n complex project tot stand komt en wat de uitdagingen zijn voor Peter.

Lees meer

FORTEC op speeddate bij Enexis

FORTEC ondersteunt Enexis al jaren bij de invulling van capaciteitsvraagstukken en is continue op zoek naar de beste specialisten in de markt. Om Enexis en andere opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is het belangrijk om precies te weten wat er speelt in een organisatie. Daarom gingen projectmanager Teun Kaanders en recruiter Renée Weber op speeddate.

Lees meer

FORTEC-specialist Daniël van Ginneken in het zonnetje gezet

Daniël van Ginneken is sinds 2013 werkzaam voor FORTEC als tekenaar en sinds dit jaar mag hij zich officieel medewerker engineering noemen. Parallel aan deze promotie is Daniël in samenspraak met FORTEC begonnen met de opleiding energietechniek. 

Lees meer Infra

FORTEC-specialist Wim Roijackers pakt waterproblematiek gemeente Deurne aan

De nieuwsberichten, foto’s en filmpjes in gemeente Deurne liegen er niet om. ‘Deurne getroffen door noodweer: straten blank’ – ‘Wateroverlast en bomen omver in Deurne na forse regenbui’ – ‘Deurne opnieuw getroffen door wateroverlast: straten blank, rioolputten overstromen’. Zomaar een greep uit de berichten die in 2016 en 2017 naar buiten kwamen.

Zelfs na al getroffen maatregelen, bleven de straten blank. Een mooie uitdaging voor FORTEC-specialist Wim Roijackers, die als projectleider infra bij gemeente Deurne de waterproblematiek mee aanpakt.

Lees meer Infra

Niek Voorjans vast in dienst bij FORTEC infra

FORTEC-specialist Niek Voorjans tekent als medewerker engineering een vast contract bij FORTEC. Projectmanager infra Peter Matheij zocht Niek op met het contract én een fles champagne.

Lees meer Infra
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 32
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.