FORTEC-specialist Jory Verrijt maakt zijn ambities waar en ontwikkelt zich tot Teklä tekenaar

Hoe kies jij in het begin van je bouwcarrière een omgeving waarvan je zeker weet dat jouw capaciteiten en ambities de ruimte krijgen? FORTEC begeleidt specialisten in het maken van de juiste keuze, omdat wij jouw loopbaan voorop zetten en de organisatie kennen die in dit plaatje past. Een goed voorbeeld hiervan is FORTEC-specialist Jory Verrijt die nu bijna een jaar werkzaam is als tekenaar bij Willy Naessens Industriebouw. Na een buitendienstfunctie binnen de afbouwmontage was Jory toe aan een nieuwe stap in zijn carrière.  

Lees meer

FORTEC bezoekt 'Dag van de bouw'

Afgelopen zaterdag was het ‘Dag van de Bouw’. Deze dag stellen bouwprojecten de bouwplaats open voor bezoekers. Teun Kaanders, projectmanager bouw, en Renée Weber, recruiter bouw, pakten deze kans om enkele bouwprojecten in regio Eindhoven te bezoeken. Zij bezochten HOV2, Bilderdijk Living Eindhoven en het gemeentehuis in Geldrop.

Lees meer bouw

FORTEC verwelkomt recruiter Renée Weber als recruiter bouw

Ik ben Renée en ik ben deze week gestart als recruiter bij team bouw. Ons team begeleidt specialisten naar de volgende stap in hun carrière. Daarnaast ondersteunen wij bouwkundige opdrachtgevers met het vinden van de juiste specialisten voor een project. Met veel enthousiasme ga ik in deze krappe arbeidsmarkt op zoek naar gedreven specialisten!

Lees meer bouw

Terugblik en vooruitblik; Teun Kaanders bezoekt gerealiseerd bouwproject van Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Afgelopen jaar stelden ruim 130 bouwprojecten hun bouwplaats open voor publiek. Vorig jaar bezocht FORTEC-projectmanager Teun Kaanders de Dag van de Bouw. Hij bezocht onder andere de bouwplaats waar Bouwers met Visie in de Bergsche Tuin in Eindhoven,waar ze een hotel aan het bouwen waren. 

Lees meer bouw

FORTEC bezoekt Brabant bouwt

FORTEC bezocht gisteren Brabant bouwt in het Beursgebouw Eindhoven. Dit evenement is een initiatief om ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Een uitgelezen kans om bedrijven en personen te ontmoeten en informatie te krijgen over innovaties in de bouw. Teun Kaanders bracht daarom een bezoek aan Brabant bouwt.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 57
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.