Werk in uitvoering - Toezichthouder asbest Omgevingsdienst Brabant Noord

Frank is sinds januari 2019 coördinator van het FORTEC asbestteam, bestaande uit toezichthouders en vergunningverleners, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. Frank is op dit moment actief als toezichthouder asbest bij de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN). VTH-recruiter Bas van Dael heeft Frank van den Langenberg een dag gevolgd tijdens zijn praktijkwerkzaamheden om zijn kennis over asbest uit te breiden, ten behoeve van zijn recruitmentactiviteiten.

Lees meer

Werk in uitvoering - DIBEC

FORTEC is gespecialiseerd op het gebied van infra en heeft voor DIBEC de juiste specialist ingezet om het bedrijf te ondersteunen. FORTEC-specialist Cecil Kelie is onderzoekscoördinator op de afdeling Materiaalkunde waar ze voornamelijk wegenbouwmaterialen op technisch gebied controleren. Jan van de Water, hoofd Materiaalkunde, en Cecil Kelie vertellen over de werkzaamheden die Cecil verricht.

Lees meer Infra

Werk in uitvoering - Cofely

FORTEC-specialist Olav ten Broek wordt ingehuurd door Cofely en is werkzaam als hoger veiligheidskundige op het ASML-project in Veldhoven. HSE-manager Cofely Zuid Nederland Arjan van Geel en Olav ten Broek vertellen over FORTEC en de werkzaamheden die Olav verricht.

Lees meer KVM

Werk in uitvoering - Metaglas

FORTEC-specialist Frank Meulepas is als uitvoerder actief bij Metaglas in Tiel. Frank is lid van een van de projectteams van Metaglas die een groot aantal projecten behandelt. Technisch directeur Cor Evegaars en Frank Meulepas vertellen over hoe de samenwerking tot stand is gekomen en de werkzaamheden die Frank verricht.

Lees meer bouw

Werk in uitvoering - SAAone

FORTEC-specialist Jan Kees van Pamelen is als veiligheidskundige actief op het SAAoneproject. In opdracht van Rijkswaterstaat realiseert het consortium SAAone het project A1/A6 Diemen-Almere Havendreef. De grootschalige aanpassingen zijn onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. SHE-Q coördinator, en veiligheidscoach op het project SAAone, Marcel Witte van Boskalis Nederland en Jan Kees van Pamelen vertellen over het project en de werkzaamheden.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 13
  • pagina: 
  • 1
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.