FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Lees meer bouw

FORTEC winter event

Het FORTEC winter event was een groot succes. FORTEC-specialisten en -relaties wisselden ervaringen en mooie successen uit en hebben geproost op een nieuw succesvol jaar.

 

Lees meer

Alles gestroomlijnd te laten verlopen is de grootste uitdaging voor FORTEC-specialist Eric

FORTEC-specialist Eric Smulders is toezichthouder en handhaver. Na 17 jaar bij de gemeente Woudrichem te hebben gewerkt heeft Eric de overstap gemaakt naar FORTEC. Hij voert nu toezicht en handhaving activiteiten uit bij gemeente Loon op Zand. “Ik bezoek regelmatig bouwprojecten, waar we toezicht houden van begin tot eind. Het handhaving-gedeelte loopt zeer uiteen, van illegale praktijken tot drugs gerelateerde klachten en meldingen.” 

Lees meer VTH

Omgevingswet versus klantreis. Visie 2024

Wat is het doel ook alweer van de Omgevingswet? De Omgevingswet bundelt een ingewikkeldheid aan wet- en regelgeving. Het beoogde doel is om regels met betrekking tot ruimtelijke projecten te vereenvoudigen en vooral het starten (o.a. vergunnen) van deze projecten te vereenvoudigen.   

Lees meer

Bevatten alle gebouwen met breedplaatvloeren constructiefouten?

Het is een zeer actuele problematiek: de breedplaatvloeren. Ook FORTEC-toezichthouders bouw hebben er dagelijks mee te maken.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 197